گوشت را تا ۵۰ روز بعد مصرف کنید!

گوشت قرمز,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد، گوشت قرمز گوسفند و گوساله تا ۵۰ روز قابلیت نگهداری در فریزر را دارد.

به نقل از دیلی میل، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد، گوشت قرمز گوسفند و گوساله تا ۵۰ روز قابلیت نگهداری در فریزر را دارد.

 

پژوهشگران می‌گویند: برای هر ماده غذایی فریزری بهترین زمان مصرف، حداکثر تا قبل از رسیدن به نصف زمان مورد نظر برای نگهداری آن در فریزر است.

 

گوشت قرمز,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

 

این مطالعه که توسط محققان توسط انجمن تولیدکنندگان گوشت انگلیس صورت گرفته تأکید می‌کند، بسته‌بندی‌های گوشت باید با دقت بیشتری انجام شود.

 

علاوه بر این، لازم است است نظارت بر فروشگاه‌ها بیشتر شود تا از تعویض تاریخ گوشت‌های بسته‌بندی شده جلوگیری به عمل آید. 

  7 اردیبهشت 1398
بخش : سلامت
کد خبر: 70919
تگ ها :

info@sajedkhabar.ir__ sajedkhabar@gmail.com

نظرات 0
ارسال نظر
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler

صیدنیوز