استاندارد ملی " آب لیمو ترش - تعیین مقدار اسیدهای آلی - روش های آزمون " تدوین شد
استاندارد ملی " آب لیمو ترش - تعیین مقدار اسیدهای آلی - روش های آزمون " تدوین شد

در یک هزار و ششصد و سی و ششمین اجلاسیه کمیته ملی خوراک و فرآورده های کشاورزی ، پیش نویس استاندارد ملی با عنوان " آب لیموترش - تعیین مقدار اسیدهای آلی - روش های آزمون" با همکاری سازمان غذا و دارو، آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو و ذی نفعان و صاحب نظران به تصویب رسید.

به گزارش ساجدخبر به نقل از دفتر تدوین استانداردهای ملی، هدف از تدوین این استاندارد تعیین روش های آزمون برای اندازه گیری اسید سیتریک و اسید ایزو سیتریک در آب لیمو ترش است.

نسخه نهایی این استاندارد برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران به زودی بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان قرار خواهد گرفت./عربانی

  1 تیر 1398
بخش : تهران / سلامت / اقتصادی
کد خبر: 72251
تگ ها :

info@sajedkhabar.ir__ sajedkhabar@gmail.com

نظرات 0
ارسال نظر
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler

مخابرات صیدنیوز